REPASSEM I SEGUIM APRENENT- DEL 11 AL 15 DE MAIG


                                                        SIYAHAMBA

Aquesta és una cançó de lloança, original de Sudàfrica que s'ha fet molt popular en les corals tant de caràcter religios com profà. La lletra en l' idioma Zulú diu " Caminem cap a la llum".
L' estructura de la cançó és cíclica, es a dir , consisteix en una única frase que es va repetint amb variacions per tal d' emfatitzar l' espirit de la comunitat.

Qué vos pareix si li donem una ullada a la partitura?




Si s' haveu adonat, està escrita en compàs binari de 4/4. Anem a practicar  aquest compàs en els següents exercicis :

                                      


Encara que a alguns de vosaltres vos parega un poquet difícil d' interpretar en la flauta , podeu intentar-ho, donat que ja coneixeu la melodia. Pareu atenció a la nota " si ", éstà alterada en un bemoll i canvia la posició dels dits.





I ara per a fer un poc de relaxació activa, vos propose que acompanyeu en el ball aquests joves amb tant de ritme. Espere que gaudiu i si és en família tant de bo!!


Ara podeu completar la següent fitxa. Si vos fixeu un poquet, veureu que és molt fàcil.




                                                                   TASCA

Dintre del que podria haver sigut un projecte a nivell de centre al llarg d'aquest tercer trimestre, estava programat que fóra sobre la temàtica: Els llibres, la literatura...Des de l'assignatura de música he pensat que podriem fer alguna tasca relacionada amb aquest motiu. Vos propose que busqueu un conte africà,curtet, enregistreu amb la vostra veu el text i l'acompanyeu amb música africana,(a mode de contacontes) Podeu fer-vos servir de ritmes, objectes sonors, modulació de la veu, imatges ... en fi tot el que se vos ocurrixca, que segur que em sorpreneu. Podeu convidar a algun familiar que participe en la vostra exposició interpretant algun personatge.


Ací vos deixe un exemple fet per mí, segur que vosaltres ho feu genial!, (Ja me contareu cóm vos ha anat )