Mural de treballs

Ací tenim una nova eina per compartir els nostres treballs, només cal fer doble clic sobre el botó + i penjar les teues creacions.

 Demaneu als vostres pares que us ajuden a escanejar o fer fotografies de les vostres fitxes i pengeu-les ací. Vos recorde que és un bloc públic, així que no pengeu fotos personals, sinó el vostre treball.
. També podeu compartir amb els companys i companyes les vostres interpretacions musicals sempre i quan preserveu la vostra veu i imatge.
ESCRIU TAN SOLS EL NOM I CURS!


Hecho con Padlet



                                              HOMENATGE ALS NOSTRES MAJORS


Els nostres majors, patrimoni en vida de la cultura, representen els valors, les tradicions i l'esència de la nostra societat. Sense la seua sabiduria no tindriem referents per a dirigir els nostres passos cap al futur.


La transmissió oral de pares a fills i a nets, ha sigut des dels origens de la humanitat, el principal mitjà d'aprenentatge de la música i cultura musical. El iaio de la nostra companya Leyre col.laborant en els nostres projectes i tasques musicals  n'és un exemple:



                                                     

Des d'ací volem expressar a tots els nostres iaios i iaies la nostra gratitud per la seua comprensió, ensenyances i dedicació cap als demés.